Darp Edilen Manken

 Beşiktaş’ta bir gece kulübünde eğlenmeye giden manken Gizem Akbaş'ı tekme ve yumruklarla darp ettiği gerekçesiyle 6 yıla kadar hapsi istenen eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta, “kasten yaralama” suçundan 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul Beşiktaş'ta, 16 Temmuz 2021 tarihinde bir gece kulübünde eğlenmeye giden manken Gizem Akbaş’ı tekme ve yumruklarla darp ettiği gerekçesiyle 6 yıla kadar hapis ile cezalandırılması istenen eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta ile tehditle suçlanan arkadaşı Muhammed Emre Balcı’nın yargılandığı davada karar çıktı.

İstanbul 27. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, müşteki Gizem Akbaş ve avukatlar katıldı. Tutuksuz sanıklar Mücahit İsmail Ayta ve Muhammed Emre Balcı ise duruşmaya katılmadı.

Müşteki avukatı Nuray Ünal söz alarak, “Eylemin önceki aşaması da dikkate alınarak ‘adam öldürmeye teşebbüs' olarak değerlendirilmesini, dosyaya bakma görevinin ağır ceza mahkemesine ait olduğu değerlendirilerek görevsizlik karar verilmesini talep ediyoruz. 

Bütün bu taleplerimizden sonra eğer karar verilecek ise sanığa atılı suçlardan üst hadde cezalandırılmasını talep ediyoruz” dedi.


Yorum Gönder

0 Yorumlar